Gillberga socken i västra Värmland

Gillberga är en av Värmlands klassiska centralbygder, vackert belägen längs Byälven i landskapets västra del. Socknen ligger som nordligaste utpost inom Säffle kommun. Det är en bygd präglad av ett öppet jordbrukslandskap med stora gårdar, men också av hundratalet lämningar efter gångna tiders torp och backstugor i de vidsträckta skogarna. Dagens centralort i Gillberga är Nysäter, där affärsliv och samhällsservice finns koncentrerad.

Gillberga Hembygdsförening Röjfest

Vi röjer undervegetation och växtlighet i och omkring Hembygdsgården

Händelsedatum: 2020-10-03 10:00 - 14:00 Exportera händelse

Lördag 3/10 kl.10 vid hembygdsgården (nära Vikingacentret)

Vi röjer undervegetation och växtlighet i och omkring Hembygdsgården. Alla är välkomna!

Ta gärna med röjsåg och annan lämplig utrustning för arbetet.

Vi bjuder på kålsoppa, smörgåsar och kaffe vid Hembygdsgården.

Pga Covid 19 är vi huvudsakligen utomhus.

Anmälan: Bengt Axelsson 070-5273450 eller Sven Jansson 070-7220098, helst senast torsdag kväll, så att vi kan planera serveringen. Parkera vid Vikingacentret.

PlatsHembygdsgården i Nysäter
Författare: SuperUser Account

Kategorier: Nyhet, Evenemang, HembygdsevenemangAntal visningar: 291

Taggar: Hembygdsförening

Vänligen logga eller registrera att skriva kommentarer.

Theme picker

Besöka museet och smedja

Du är välkommen att besöka Hembygdsmuseet i Nysäter och informera gärna i förväg om den är öppet eller på plats i Sommarcaféet. Smedjan är säkert öppet när det är marknadsdag (se aktivitetskalender här eller på www.gillberga.se)

Vi har möjligheter att öppna för grupper men ring först!

Information

Vårt hantverkskafé och museum har inte öppet pga Corona i år. Vi ger information så fort det blir möjlig att ha öppet igen.

Gillberga Hembygdsförening

Stuga att hyra i Nysäter.

6 pers, Dygn eller vecka.

Hembygdsgård

Mer bilder. Boka direct stugan eller ring 0706-420418 för bokning.

Se nyheter på sidan Aktuellt/Kalendern